Danskerne: Nej tak til ferie med den nye flamme

De danske singler er mere påpasselige end svenskere og nordmænd, når det kommer til at rejse med en date.
Danskerne vil helst kende kæresten i lang tid, før de tager på ferie sammen.
Danskerne vil helst kende kæresten i lang tid, før de tager på ferie sammen. Colourbox

Du er velankommet til Paris med din nye flamme og glæder dig til at vise hende rundt på de parisiske museer, som du holder så meget af, da det viser sig, at hun hellere vil tilbringe weekenden med at spise croissanter på hotelværelset.

De danske singler er formentlig ikke så begejstrede for ”uoverensstemmelser” som denne, når de er ude at rejse med en date.

Har du haft flere sexpartnere end gennemsnittet? Få svaret på Q.dk.

En undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com i samarbejde med Match.com blandt flere end 5.300 singler i Skandinavien viser nemlig, at kun 16 pct. af de danske singler, har lyst til at tage ud og rejse med en date, som de kun har kendt et par uger eller mindre.

Få en guide til, hvordan du holder liv i dit parforhold på Søndag.dk.

Skandinaviske naboer er mere åbne

Singlerne i vores nabolande, Norge og Sverige, er derimod mere fremme i skoene, når det kommer til at rejse væk med en date, som man næsten ikke kender.

Således er det ifølge 38 pct. af de svenske singler og 44 pct. af de norske ikke nødvendigt at have kendt hinanden mere end et par uger, før man kan tage ud at rejse med en, man dater.

Faktisk mener 20 pct. af danskerne, at der skal gå minimum et halvt år, før man rejser på ferie sammen. Det er der kun 10 pct. af både svenskerne og nordmændene, der mener. Ligeledes mener 2 pct. af danskerne, at der gerne skal gå et år, mens tallet kun er en procent for vores skandinaviske naboer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.