Danskerne afslører: Her er vores skøreste julegaver

Et puslespil, hvor der manglede to brikker, en pakke åbnede servietter og et toiletsæde dekoreret med kattekillinger. Hver anden dansker har fået en julegave, der var så bizar, at den aldrig er blevet brugt.
ARKIVFOTO. Heidi Tengstedt Hansen: - Et gavekort til Lalandia, selvom jeg er vandskræk. Det var en pænt underlig gave, for alle i familien ved det – også min søster, som var den glade giver.
ARKIVFOTO. Heidi Tengstedt Hansen: - Et gavekort til Lalandia, selvom jeg er vandskræk. Det var en pænt underlig gave, for alle i familien ved det – også min søster, som var den glade giver. Colourbox

Mere end hver anden dansker har oplevet at få julegave, der var så ubrugelig, at de aldrig har brugt den. Det skriver Søndagsavisen, der har spurgt en række danskere om deres skøreste gaver.

Her er et udpluk:

Kim Larsen: - Et år fik jeg et puslespil af min oldemor, som hun havde fundet på loftet. Der manglede to brikker! Samme jul gav hun min søster et gammelt maleri – også fra loftet.

Anita Hummelshøj: - Et toiletsæde med dekoration af kattekillinger på låget og små poteaftryk på sædet.

Julie Eline Nielsen: - En pakke åbnede servietter.

Heidi Tengstedt Hansen: - Et gavekort til Lalandia, selvom jeg er vandskræk. Det var en pænt underlig gave, for alle i familien ved det – også min søster, som var den glade giver.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.