Dansker skifter til europæisk basketliga

Landsholdsspilleren Jonas Zohore skifter Bakken Bears ud med den belgiske basketballklub Okapi Aalstar.
Den 23-årige landsholdsprofil har skrevet en toårig kontrakt med belgiske Okapi Aalstar, der fredag fremlagde ambitiøse planer for fremtiden.
Den 23-årige landsholdsprofil har skrevet en toårig kontrakt med belgiske Okapi Aalstar, der fredag fremlagde ambitiøse planer for fremtiden. Foto: BONNERUP CLAUS/free

Den danske basketballspiller Jonas Zohore gjorde en god figur, da Bakken Bears i slutningen af 2014 spillede et par Euro Challenge-opgør mod belgiske Okapi Aalstar.

Over to kampe scorede Zohore blandt andet 20 point, og de to opgør har nu resulteret i et skifte til netop Okapi Aalstar i Belgien.

Den 23-årige landsholdsprofil har skrevet en toårig kontrakt med klubben, der fredag fremlagde ambitiøse planer for fremtiden, hvor målet er at bide sig fast som europæisk tophold.

- Jeg ser skiftet til Okapi Aalstar som en rigtig interessant mulighed. De er især gode til at udvikle unge spillere til et højere niveau, som en slags talentfabrik.

- og det er stadig mit mål at komme op på højeste niveau, så det passer godt med mine egne mål og planer, siger Jonas Zohore.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.