Dansker arresteret for menneskehandel
En 54-årig dansker er angiveligt anholdt på Filippinerne for at ville udnytte to søstre på 11 og 12 år.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Filippinsk politi har sammen med danskeren anholdt 34-årig filippiner, som politiet mistænker for at være alfons. Arkivfoto.
Filippinsk politi har sammen med danskeren anholdt 34-årig filippiner, som politiet mistænker for at være alfons. Arkivfoto. Foto: Wally Santana/AP


En 54-årig dansk mand er ifølge et filippinsk medie anholdt for menneskehandel i en lejlighed i den filippinske by Cebu.

Politiet anholdt samtidig en 34-årig mand, som politiet mistænker for at være alfons.

Ifølge TV2, som har talt med politiinspektør Sheril Baudisda fra det lokale politi i Filippinerne, er danskeren i øjeblikket i grundlovsforhør om sagen, hvorefter der skal sættes en dato for retssagen.

- Danskeren er sigtet efter den mest alvorlige paragraf i forbindelse med menneskehandel, og straffen er op til livstid, siger Sheril Baudisda til Tv2.dk.

I danskerens lejligheden befandt sig ifølge Filipino Times to søstre på 11 og 12 år. De var angiveligt blevet fragtet fra deres bolig i Mandaue til danskerens lejlighed i Ceby af den mistænkte alfons.

Det var ifølge mediet en 12-årig nabo til pigernes forældre, som havde henvendt sig til dem med et tip om, hvor de kunne være.

Ifølge en af søstrene introducerede den mistænkte alfons den 54-årige dansker til de to småpiger i december sidste år.

Tv2.dk har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, som i øjeblikket undersøger sagen og derfor ikke på nuværende tidspunkt kan bekræfte noget.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.