Danske Spil efterlyser: Ejer af eksotisk rejse med fede lommepenge

Danske Spil leder efter en vinder.
Festlige damer som sambadronningen her venter den heldige vinder af Rio-rejsen.
Festlige damer som sambadronningen her venter den heldige vinder af Rio-rejsen. Foto: SCANPIX arkiv

En gratis rejse for to til Rio. Med sol, strand, samba og sport i lange baner. Plus en kvart million kroner i lommepenge. Det lyder da ikke så tosset, vel?

En heldig dansker går rundt og har vundet rejsen uden at vide det. Det skriver Danske Spil, der i en pressemeddelelse efterlyser vinderen af en af de særlige OL-præmier, der alle blev udløst via ekstra-trækninger i marts.

Den heldige m/k vandt gevinsten sidst i marts i Onsdags Lotto. Kuponen er købt i Bog & Idé i Asnæs Centret i Odsherred.

Vinderkuponen udløser noget af en luksus-oplevelse: Man kommer til OL i Rio. Med en ledsager. Med en kvart million kroner i lommepenge. Med særfly. Med indkvartering på det officielle danske OL-hotel. Med billetter til flere forskellige idrætsdiscipliner. 

- De 14 af vinderne har indløst deres præmie og booket plads på flyet til Rio i august. Men vi mangler at høre fra den sidste vinder, siger Rikke Grønborg Crown, Brand Manager hos Danske Spil.

Den oprindelige frist for at indløse præmien med OL-rejsen var 20. april, men Danske Spil har forlænget fristen til onsdag 18. maj.

- Vi håber, vi med denne efterlysning kan få gjort opmærksom på det i lokalområdet, så vinderen finder ud af det og henvender sig, siger Rikke Grønborg Crown.

Selve gevinsten på de 250.000 kroner har vinderen et år til at få indløst.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.