Danske singler elsker at rejse om vinteren

Sol og strand trækker, når danske singler tager på ferie om vinteren
Ligesom fugle trækker danske singler sydpå om vinteren.
Ligesom fugle trækker danske singler sydpå om vinteren. Colourbox

De kolde tider er for alvor over os, og det giver hurtigt anledning til dagdrømmerier mod varmere himmelstrøg, og det har da tilsyneladende også sat rejselysten i gang hos de danske singler.

Vi drømmer om sex i ferien. Læs mere på q.dk

I hvert fald rejser 8 ud af 10 af de danske singler også meget gerne ud over Skandinaviens grænser i denne kolde tid. Det er især destinationer med sol og strand (37 pct.), der trækker i de danske singler. Men også kulturrejser (13 pct.) og weekendture til storbyer (12 pct.) står højt på listen. Vigtigst for de danske singler når de rejser ud, er dog følelsen af at slippe væk fra det hele og opdage nye steder (25 pct.). Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com i samarbejde med Match.com blandt flere end 5.300 singler i Skandinavien.

Renée Toft Simonsen: De provokerende singler. Læs mere på femina.dk

En svensk ferieaffære eller en norsk ferieflirt?

Rejser man som dansk single ud i verden her i løbet af vinteren, kunne noget tyde på, at der er stor chance for at få en ferieromance op og stå, for det er nemlig ikke kun danske – men også med vores skandinaviske naboer, der tiltrækkes af sydens varme.

90 pct. af de svenske singler og 82 pct. af de norske rejser nemlig også gerne ud over Skandinaviens grænser for at komme væk fra vinterens mørke og kulde, så der skulle være god mulighed for at møde en nordbo, sydpå.

Redaktionen, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.