Danske sangstjerner takker af

Stine Bramsen og L.O.C. har sunget sommerens sidste job og slutter af med musikalsk manér.
Stine Bramsen kan i øjeblikket ses i "Toppen af poppen", hvor hun blandt andet fortolker numre af Sebastian, Oh Land og Isam B.
Stine Bramsen kan i øjeblikket ses i "Toppen af poppen", hvor hun blandt andet fortolker numre af Sebastian, Oh Land og Isam B. Foto: FLINDT MOGENS/free

Masser af fans har kunnet danse og synge med på Stine Bramsen og L.O.C.s hits over festival-Danmark, men lørdag er sommeren officielt professionelt slut for sangerinden og rapperen, der har spillet de sidste sommerjob.

"Toppen af poppen"-aktuelle Stine Bramsen lagde et billede op på Instagram af sig selv på scenen iført blå sommerkjole og solbriller med en hyldest til sit publikum.

- Af hjertet tak til alle danskere, der er troppet op til de festivaler, jeg og mit seje band har besøgt denne sommer. Det har været en kæmpe fornøjelse at se jer synge med på det, I kendte og mærke jer åbne jeres hjerter for alt det nye, skriver den 28-årige sangerinde og hashtagger blandt andet beskeden med hilsenen "ses til november".

Også rapperen L.O.C. takker af for sommeren på Instagram, og det gjorde han både før og efter sin koncert på Bornholm.

- Danmarks mest sexede band på vej til Bornholm, skrev den 36-årige rimsmed efterfulgt af hashtagget "sommerens sidste job" til et billede af sit band, der slænger sig i en sofagruppe på færgen på vej til solskinsøen.

Efter koncerten brugte rapstjernen endnu en gang det sociale medie til at slutte af med.

- Alle burde bruge mindst en sommernat på solskinsøen! Tak for i nat, lød det fra rapperen til et billede af sig selv på scenen.

Se Stine Bramsens billede her. Og L.O.C.s her og her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.