Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Sangerinderne Szhirley og Saszeline Sørensen tog deres familier med på en fælles rejse til Disneyland.
Saszeline Sørensen har i flere år dannet par med Michael Dreyer. Sammen har sønnen Dexter.
Saszeline Sørensen har i flere år dannet par med Michael Dreyer. Sammen har sønnen Dexter. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Følger man med på de sociale medier, hersker der ingen tvivl om, at sangerinderne Szhirley og Saszeline Sørensen er tætte venner. De to sangdivaer udgiver nemlig ofte billeder, hvor de går arm i arm til diverse arrangementer.

På Instagram kan man nu se, at de to veninder står hinanden så nært, at de har valgt at forene deres familierejser og sammen besøge forlystelsesparken Disneyland i Paris.

Både børn og mænd var med på musikernes rejse til Frankrig, og billeder herfra viser, at familierne i fællesskab udforskede temaparken.

- Jeg føler mig så heldig over at kunne dele denne oplevelse med venner og familie, skriver Saszeline Sørensen til et billede fra sin Instagram-profil.

For Saszeline Sørensen har familielivet dog ikke altid været nemt.

Tidligere i år kunne den tidligere "S.O.A.P."-sangerinde meddele, at hun og kæresten Michael Dreyer havde valgt at gå fra hinanden efter flere års parforhold.

Det varede dog ikke længe, før at Michael Dreyer og Saszeline Sørensen, der sammen har sønnen Dexter, igen fandt sammen.

34-årige Saszeline Sørensen har også sønnen Sean fra sit tidligere forhold til Frederik Fetterlein, som hun dannede par med i en årrække.

Se Saszeline Sørensens billeder her: https://www.instagram.com/p/BM_VoGLhlta/?taken-by=saselines

https://www.instagram.com/p/BM84GYPh7e9/?taken-by=saselines

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.