Danske Oh Land drømmer om ny musik med Sia

Danske Oh Land og sangerinden Sia skal snart dele scene igen, og Oh Land håber, at veninderne i fremtiden kan lave mere musik sammen.
Indtil videre har sangerinden Sia skrevet en enkelt sang med danske Oh Land, men dem må der gerne komme flere af, fortæller den danske sangerinde til Ritzau Fokus.
Indtil videre har sangerinden Sia skrevet en enkelt sang med danske Oh Land, men dem må der gerne komme flere af, fortæller den danske sangerinde til Ritzau Fokus. Foto: Unger Anthon/Polfoto

Den danske sangerinde Oh Land keder sig bestemt ikke for tiden. Hun er mentor for unge sangtalenter, international popstjerne, mor til sin syv måneder gamle søn og instruerer en ballet med dronning Margrethe.

Alligevel tager hun gerne en dag ud af kalenderen for at hjælpe en kær veninde med at spille koncert. Især når denne veninde er verdensstjernen Sia, fortæller hun til Ritzau Fokus.

- Jeg skal spille i Bukarest med Sia på tirsdag, fortæller Nanna Øland Fabricius, der er Oh Lands borgerlige navn, på den røde løber under Copenhagen Fashion Week, og fortsætter:

- Hun er en af mine gode veninder, og jeg har turneret med hende i en måned før, så det glæder jeg mig meget til.

Turnéen, hvor de to sangerinder før har delt scenen, blev afholdt i 2011, inden den australske verdensstjerne Sia fik sit store internationale gennembrud.

Oh Land fortæller, at de to sangerinder er blevet tætte veninder ved siden af musikken. Tidligere har de professionelt samarbejdet om Oh Lands sang "Green Card", men det er ikke det eneste, de har produceret sammen.

- Vi har skrevet alle mulige fjollesange, men jeg sagtens se mig selv lave noget med hende igen. Hun er jo mit største nulevende ikon indenfor musikken, uddyber "White Nights"-sangerinden.

Oh Land er lige nu i gang med optagelserne til den næste sæson af tv-programmet "Voice Junior". Hun bor til dagligt i Søborg med manden Eske Kath og sønnen Svend.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.