Danske mænds sexønsker: Det savner vi i sengen

En del danske mænd er ikke helt tilfredse med det, der foregår i dobbeltsengen. Se her hvad de typisk ønsker sig mere af:
De danske mænd har ifølge sexolog en række ret konkrete ønsker til livet på lagnerne.
De danske mænd har ifølge sexolog en række ret konkrete ønsker til livet på lagnerne. Foto: SCANPIX arkiv

Mange danske mænd er utilfredse med deres sexliv, og hvad deres utilfredshed går ud på, kender sexolog og parterapeut Maj Wismann alt til.

Gennem sin mangeårige erfaring som rådgiver for helt almindelige danske par, har hun fået en god indsigt i, hvad mænd savner i sengen, for ofte er det de samme ting, der går igen.

Her er vejen til at få mere sexlyst: Få hemmeligheden på Q.dk

Se her, hvad mændene efterlyser i sengen:

1: En kvinde, der kan og vil guide ham til at blive (endnu) bedre i sengen. Mænd vil generelt set egentligt bare gerne have, at kvinderne nyder sex - og derfor vil han også gerne guides til at gøre det endnu bedre.

2: En kvinde, der både kan nyde at modtage og kan nyde at give. En af de store årsager til, at mænd mister sexlysten til deres partner, men ikke til sex som sådan, er faktisk, at hun ikke er aktiv, men er meget passiv og stort set kun tager imod. Mænd kan faktisk også godt lide at blive rørt dejligt ved.

3: Mænd vil gerne udvikle sexlivet. Det behøver ikke være altid og hele tiden, men lidt fornyelse og brud på sexrutinerne er helt klart på ønskelisten for de fleste mænd. Og ja, kedsomhed og forudsigelighed er faktisk også en af årsagerne til, at mænd mister lysten til deres partner.

4: Mænd vil gerne have kvinder, der kan få orgasme - og her bliver det sårbart, for rigtig, rigtig mange kvinder har svært ved at få orgasme, både under sex og/eller ved gensidig berøring.

Det er ikke fordi, de ikke kan eller ikke er indrettet til at få en orgasme, men fordi mange kvinder ikke rigtig har kendskab til dem selv - hvilket er helt utrolig synd, da det jo i den grad højner kvindens nydelse under sex, at hun både kender sig selv, men også kan få en orgasme en gang imellem eller hver gang, hvis det er det, der er vigtigt for hende.

En mand føler sig som dårlig elsker, hvis han ikke formår at give hende orgasme, men han glemmer i mange tilfælde, at man jo er to til en tango - og hun skal faktisk lære ham, hvordan han skal røre ved hende, for at opnå det berømte O.

Hav hot sex hele ugen: Få en fræk syvdagesplan på Q.dk

5: Mænd vil gerne have mere flirt og lir i hverdagen, uden at det nødvendigvis skal ende med sex. Maj Wismanns indtryk er efter ufattelig mange samtaler igennem de sidste syv års parterapeut- og sexologipraksis, at mænd meget hellere vil have kys og kram i hverdagen, lir og flirt og så at det ikke ender i sex, end at der er lukket for berøringer, kys og kram, og at det så alligevel heller ikke ender i sex.

Det gør ikke noget han mærker lysten titte frem, når man kysser ham - det er bestemt ikke ensbetydende med, at man skal have sex senere på aftenen.

Malene Fich Weischer, Q.dk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.