Danske golfhåb rykker frem i Kina

Både Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen tog store hop frem på resultatlisten i China Open lørdag.
Golfspilleren Lucas Bjerregaard gjorde lørdag store fremskridt under golfturneringen Volvo China Open, efter en dårlig start.
Golfspilleren Lucas Bjerregaard gjorde lørdag store fremskridt under golfturneringen Volvo China Open, efter en dårlig start. Foto: Chuck Burton/AP

Golfturneringen Volvo China Open begyndte ikke så godt for de danske spillere, men lørdag var der store fremskridt for Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen.

De to er blandt flere spillere, som deler en placering som delt nummer 25 efter lørdagens tredje runde på Tomsong Shanghai Pudong Golf Club i Shanghai.

Søren Kjeldsen var den bedste af de to lørdag med en runde i tre slag under par. Han rykker med den præstation 32 pladser frem i stillingen med samlet et slag under par.

Lucas Bjerregaard har samme score efter at være nået rundt i to slag under par lørdag. Bjerregaard tager også et stort hop frem på resultatlisten - han har forbedret sig med 17 placeringer i forhold til fredag.

Samlet er de to danskere syv slag efter de fire førende spillere. Franskmanden Alexander Levy, briten David Howell og kineserne Ashun Wu og Hao-tong Li har alle en samlet score på 208 slag efter de tre runder.

Også Søren Hansen klarede cuttet og er fortsat med i turneringen. Hansen havde imidlertid en skidt dag i Shanghai, hvor han rykkede 22 pladser bagud i stillingen og er delt nummer 64.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.