Danske beachvolleyherrer bukker under i Bakus hede

Kristoffer Abell og Peter Kildegaard tabte ottendedelsfinalen i beachvolleyballturneringen ved European Games.
Der bliver ikke mere beachvolleyball til Kristoffer Abell og Peter Kildegaard ved European Games Baku (på billedet ses et tysk par i aktion).
Der bliver ikke mere beachvolleyball til Kristoffer Abell og Peter Kildegaard ved European Games Baku (på billedet ses et tysk par i aktion). Foto: PETER SCHNEIDER/AP

Der var begrundet håb om et stort dansk resultat i beachvolleyballturneringen ved European Games efter flot spil i gruppen fra Kristoffer Abell og Peter Kildegaard, men i Bakus bagende hede bukkede parret under i ottendedelsfinalen.

Med sætcifrene 18-21 og 16-21 tabte danskerne til de hviderussiske navnebrødre Aliaksandr - henholdsvis Kavalenka og Dziadkou.

- Lige nu er vi ret skuffede. Vi synes jo, vi kan spille med. Og det kan vi også. Vi viser måske, at vi er ret unge og glipper, når det bliver vigtigt. Vi laver nogle dumme fejl, og så taber man på det her niveau, siger Peter Kildegaard til TV2 Sport.

Den enorme varme, som Baku er ramt af i disse dage, gjorde det ekstremt svært for danskerne at holde niveauet gennem hele kampen.

- Det er fandeme hårdt at spille en hel kamp på fuld tryk i den her varme, og der ser vi, at det bliver svært for os til sidst i sættene, hvor det glipper, lyder det fra Kristoffer Abell.

Hviderusserne skal nu møde russerne Dmitry Barsouk og Yaroslav Koshkarev, som i gruppespillet slog Abell og Kildegaard.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.