Dansk stjerneskuespiller single igen: Vi bevarer det gode venskab

Birgitte Hjort Sørensen og Mikkel Frey Damgaard er gået fra hinanden i fælles forståelse, siger de.
Birgitte Hjort Sørensen og Mikkel Frey Damgaard er gået fra hinanden.
Birgitte Hjort Sørensen og Mikkel Frey Damgaard er gået fra hinanden. Foto: Scanpix arkiv

Han er da gal, tænkte man, da Kasper Juul alias Pilou Asbæk ikke kunne rette ind og give Karine Fønsmark alias Birgitte Hjort Sørensen den nødvendige respekt og opmærksomhed, men i stedet red sit egocentriske trip og mistede den skønne tv-reporter.

Det var i tv-serien Borgen. Nu er det sket i virkeligheden for Birgitte Hjort Sørensen. Hun og hendes kæreste gennem det seneste år, DR2-værten Mikkel Frey Damgaard, er gået fra hinanden.

Således er den attraktive skuespiller igen alene. Om det er på grund af den ene eller den andens ego, vides ikke, men Birgitte Hjort Sørensen og Mikkel Frey Damgaard siger i munden på hinanden til Her&Nu, at de er kede af bruddet og at de er venner.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at det ikke gik mellem os, men jeg er glad for, at vi kan bevare det gode venskab, siger Birgitte Hjort Sørensen til Her&Nu.


Birgitte Hjort Sørensen har en rolle i stjerne-intruktøren Martin Scorseses HBO-serie 'Vinyl'.

Birgitte Hjort Sørensen, som der for alvor er bud efter i USA, blev i følge Ekstra Bladet første gang set med Mikkel Frey Damgaard i februar 2015. Det skete i forbindelse med en Oscar-fest hos den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford.

Birgitte Hjort Sørensen har efter sin succes i tv-serien 'Borgen' fået skub i en international karriere og er stjerne i HBO-serien 'Game of Thrones'. Hun er også på rollelisten i Martin Scorseses HBO-serie 'Vinyl'.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.