Dansk stjernepar knokler på ferien

Ferie er ingen undskyldning for at plaske rundt i bølgen blå og helt sætte træningen på pause hos familien Makienok.
Simon Makienok og Ibi Makienok blev gift i 2014. Arkivfoto.
Simon Makienok og Ibi Makienok blev gift i 2014. Arkivfoto. Foto: Olufson Jonas/Polfoto

Træningen kan hurtigt blive skiftet ud med sol og badeferie, når mange danskere sætter kursen mod eksotiske destinationer.

Men hos kendisparret Ibi Makienok, der tidligere lød navnet Ibi Støving og Simon Makienok, er ferie ikke lig med træningsfri.

Det fremgår af parrets Instagram-profiler, hvor fodboldspilleren og tv-værten ganske flittigt deler træningsbilleder fra deres ferie i millionbyen Miami.

- Forberedelse 2.0, skriver Simon Makienok til et billede på det sociale billeddelingsmedie af ham selv taget i træningscenteret.

Simon Makienok, der har en fortid hos danske Brøndby IF, spiller i øjeblikket hos engelske Charlton Athletic F.C., hvortil han er på udlån fra italienske Palermo

Parret, der blev gift i september for to år siden, er taget en tur til det amerikanske, hvor de har planlagt en bilferie rundt i landet.

Ifølge tv-værtens Instagram-profil kommer turen blandt andet til at gå forbi New Orleans, Austin, Las Vegas og Los Angeles.

Men selv om kendisparret har en lang tur foran sig og bruger noget tid i træningscenteret, så er der da også blevet lidt tid til at dase ved poolen og på stranden, fremgår det af deres billeder.

Se nogle af Simon Makienoks og Ibi Makienoks opslag fra deres ferie her, her og her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.