Dansk skuespiller i pinlig skadedyrsbrøler

Julie Zangenberg ringede til skadedyrsbekæmpelsen på grund af nogle lyde i sit hus.
Julie Zangenberg har ikke helt styr på, hvordan en brændeovn fungerer. Her optræder hun sammen med kolleger i musical-projektet Hairspray.
Julie Zangenberg har ikke helt styr på, hvordan en brændeovn fungerer. Her optræder hun sammen med kolleger i musical-projektet Hairspray. FOTO: Simon Læssøe/arkiv/Scanpix

Som selvudnævnt bypige lader det ikke ligefrem til, at hun er vant til at befinde sig i et hus, hvor der er en brændeovn.

I hvert fald blev skuespillerinden Julie Zangenberg noget overrasket, da hendes brænde begyndte at sige underlige lyde, idet temperaturen steg. Faktisk blev hun så overrasket, at hun ringede efter assistance.

- Note: Brænde giver lyd fra sig, når lufttemperaturen stiger. Så man behøver altså slet ikke ringe efter nogen form for skadedyrsbekæmpelse, fordi man tror, at det er mus, insekter eller andre dyr, der bygger rede. Flot, Julie, skriver den 26-årige Zangenberg, der er vokset op i Vanløse lige vest for København, på sin Instagram-profil.

Men bypigen har altså trukket rødderne op, og hun bor nu sammen med sin kæreste, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, i Wolfsburg i Tyskland.

Her spiller den 27-årige Bendtner nemlig i angrebet, når han får spilletid, hos den tyske bundesligaklub Vfs Wolfsburg.

Se Zangenbergs Instagram-billede lige her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.