Dansk skuespiller frygter hjernerystelse efter musicalulykke

Musicalstjernen slog hovedet mod en jernstolpe under søndagens opførelse af "Jordens Søjler".
Maria Lucia Heiberg Rosenberg spiller rollen som Aliena i musicaludgaven af Ken Folletts bestseller "Jordens Søjler" på Østre Gasværk Teater.
Maria Lucia Heiberg Rosenberg spiller rollen som Aliena i musicaludgaven af Ken Folletts bestseller "Jordens Søjler" på Østre Gasværk Teater. Foto: Erik Refner/Scanpix

Den danske sangerinde Maria Lucia Heiberg Rosenberg spiller i øjeblikket for fulde huse i musicaludgaven af bestsellerromanen "Jordens Søjler" på Østre Gasværk Teater.

Men under søndagens forestilling havde den 32-årige sangerinde et uheld, som ind til videre har slået hende ud af kurs, skriver hun i et nyt opslag på Instagram.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg, der spiller rollen som Aliena i musicalen, slog hovedet kraftigt mod en jernstolpe, og det har efterfølgende betydet en øm bule i panden for den populære sangerinde, som tirsdag stadig følte sig svimmel efter uheldet.

- Status er, at jeg stadig er lidt groggy efter et hårdt møde med en jernstolpe i søndags, og at jeg nok må indse, at det er tid til at besøge en læge, skriver Maria Lucia i Instagram-opslaget.

Her takker hun også sine fans og venner for alle de kærlige beskeder, som er væltet ind efter søndagens uheld.

Selv frygter sangerinden, at hun har fået en mindre hjernerystelse efter sammenstødet med stolpen.

- Så kryds lige fingre for, at det bare er et hårdt slag og ikke en mindre hjernerystelse, lyder det fra Maria Lucia Heiberg Rosenberg.

Den danske musicalopførelse af "Jordens Søjler" er den første i verden og fik premiere 12. oktober.

Ved sin side i forestillingen har Maria Lucia Heiberg Rosenberg skuespilleren Laus Høybye i rollen som Jack.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.