Dansk skuespiller fortsætter succesen i Hollywood

Mads Mikkelsen er langt fra færdig på den internationale scene, næste år skal han spille med i en actionfilm i en stor Hollywood-produktion.
Mads Mikkelsen skal igen indspille med stjernerne i Hollywood. 
Mads Mikkelsen skal igen indspille med stjernerne i Hollywood.  FOTO: Scanpix

Den populære danske skuespiller har netop rundet 50 år, men det gør ikke, at han er færdig i showbizz.

Tværdigmod! Mads Mikkelsen stormer stadig mod stjernerne i Hollywood, og han har efterhånden fået ret godt fat i det amerikanske marked, som især fik øjnene op for danskeren, da han spillede med i James Bond "Casino Royale".

Næste år gør han det så igen, der skal han medvirke i storfilmen storfilm "Doctor Strange", som udkommer til november, skriver BT

Indspille med et par tunge drenge

Om godt et års tid kan vi altså igen opleve en dansk verdensstjerne på det hvide lærred, og Mads Mikkelsen skal da også i gang med at indspille en film med et par af Hollywoods tunge drenge.

Det er
produktionsselskabet Marvel, der annoncerer, at Mads Mikkelsen skal medvirke i deres superhelte-film "Doktor Strange". Selskabet står bag andre biograf-hits som "Spider-Man", "X-Men" og "Avengers".

Filmen skal handle om en hjernekirurg, doktor Stephen Strange, der efter et biluheld pludselig blive bevidst om en helt ny verden bestående af magi og nye verdenslag.

Vi ved endnu ikke, hvilken rolle Mads Mikkelsen skal spille, men han skal spille sammen med stjerner som Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor og Rachel McAdams, og filmen instrueres af  Scott Derrickson.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.