Dansk skuespiller er blevet far

Carsten Bjørnlund og designeren Christie Fals har fået datteren Ziggy.
Carsten Bjørnlund har to sønner fra ægteskabet med den "Bedrag"-aktuelle skuespillerinde Signe Skov.
Carsten Bjørnlund har to sønner fra ægteskabet med den "Bedrag"-aktuelle skuespillerinde Signe Skov. Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix/arkiv

"Arvingerne"-stjernen Carsten Bjørnlund har fået endnu en lille arving selv.

På Instagram afslører den 43-årige skuespiller nemlig, at han og kæresten, designeren Christie Fals, er blevet forældre til datteren Ziggy.

Bjørnlund har delt et sorthvid-billede af den lille piges hånd, og lykønskningerne er allerede strømmet ind til de nybagte forældre.

Blandt gratulanterne er sangerinden Karen Rosenberg, "Vild med dans"-aktuelle Mille Dinesen, som Bjørnlund spillede over for i tv-serien "Rita", og tv-lillesøsteren Marie Bach Hansen fra "Arvingerne".

Lille Ziggy er parrets første fælles barn. Fals har en datter fra et tidligere forhold, mens Bjørnlund har to sønner fra ægteskabet med den "Bedrag"-aktuelle skuespillerinde Signe Skov.

Bjørnlund annoncerede kærestens graviditet i sommer, og ifølge successkuespilleren så den sammenbragte familie frem til at fuldende firkløveren med en lille ny arving.

- Vi er meget glade, og der er også nogle storesøskende, som glæder sig rigtig meget, sagde den prisvindende skuespiller til Billed-Bladet.

Tredje sæson af "Arvingerne" bliver sendt på DR1 i starten af 2017.

Se babybilledet her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.