Dansk sangstjerne på husjagt i udlandet

Popstjernen Shaka Loveless er taget på husjagt i Spanien.
Shaka Loveless har udgivet hittet "Ud af mørket" sammen med Medina, og de to optrådte sammen til Voice '15.
Shaka Loveless har udgivet hittet "Ud af mørket" sammen med Medina, og de to optrådte sammen til Voice '15. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Popstjernen Shaka Loveless er født i Aarhus, bor på Nørrebro i København og nu er han klar til at tilføje endnu en adresse. Den 31-årige musiker er nemlig hoppet på et fly til Malaga for at kigge efter et hus.

- På husjagt i Malaga!, skriver Shaka Loveless til et billede på Instagram.

"Ikke mere tid"-sangeren hashtagger billedet med "Helmig-stilen". Den 51-årige popveteran står bag hittet "Malaga" og har også selv købt hus i den spanske region Andalusien.

Det spanske er ikke fremmed for den danske popdarling, som tilbage i 2013 fortalte til BT, at han ville tage til Spanien for at arbejde på sit nye album. I 2014 kom albummet "Det vi sku' miste" så, hvor man blandt andet finder hittet "2 mod verden". Så måske betyder et huskøb i Spanien mere kreativ udfoldelse for den 31-årige århusianer.

Shaka Loveless er søn af en dansk mor og en amerikansk far, bluesmusikeren James Loveless. Han har tidligere været med i de to bands Gypsies og Are We Brothers? men karrieren tog først fart, da han som solist udgav hittet "Tomgang" i 2012.

Hitsnedkeren blev for alvor kendt, da han deltog i musikprogrammet Toppen af Poppen sammen med Sebastian, Lars Lilholt, Oh Land, Stine Bramsen og Mathias Kolstrup fra Duné.

Se billedet her: https://instagram.com/p/9Dl-isyVuc/?taken-by=shakaloveless

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.