Dansk sangerinde: Derfor elsker jeg min kæreste

Barbara Moleko bliver inspireret af sin kæreste og elsker bl.a. hans machoside.
Han er meget mere macho end de fleste danske mænd, siger sangerinden om sin kæreste.
Han er meget mere macho end de fleste danske mænd, siger sangerinden om sin kæreste. David Leth Williams / Scanpix

Barbara Moleko blev kaldt ’kulhoved’, da hun kom til Danmark fra Sydafrika som 12-årig. Med en dansk mor, en sydafrikansk far og en indisk stedfar kæmpede hun for at finde sit eget ståsted og nogen at spejle sig i. Indtil hun hankede op i sig selv.

I dag har hun en karriere som sangerinde, en datter på snart et år og en kæreste, som hun elsker meget højt, fortæller hun til FEMINA.

’Han er en glad basketballspiller, der absolut intet har med musikbranchen at gøre, men han er kilden til min musikinspiration – det er ham, der kommer hjem og siger: ’Prøv lige at høre det dér!’ Han er superfed. Og han er også sådan en, der handler rigtig hurtigt. Hver gang han gør det, bliver jeg mere og mere forelsket i ham. Han har også machosiden, hvilket er vigtigt for mig,’ forklarer Barbara Moleko, der beskriver sin kæreste som langt mere macho end mange andre danske mænd, hun kender.

Barbara Moleko har haft mange issues med sin hudfarve. Læs om dem på Femina.dk.

Havde et kæmpe overskud

Kæresten var naturligvis også med til fødslen af datteren, der snart fylder et år. Og det klarede han fantastisk, beskriver sangerinden.

’Og han viste sig igen at være det sejeste menneske! Han havde virkelig overskud og holdt mig i hånden.  Han tog endda en lille kigger, selvom jeg var sådan: ’Du skal holde dig heroppe! Fandeme! Du skal ikke kigge derned!’ Men det var, som om han syntes, det var smukt. Han syntes endda, det var smukt, da jordemoderen holdt moderkagen og fosterhinden op: ’Guud, hvor er det vildt, har vores barn ligget dér..?’ Kæft altså, han er helt fantastisk,’ siger Barbara Moleko om den store oplevelse.

Hun beskriver det at være mor som det meste fantastisk sjove og grænseoverskridende, der er sket for hende. Og selvom hun betegner graviditeten som ni måneder i helvede pga. bækkenløsning, som hun stadig døjer med, husker hun tilbage på fødslen som det mest fantastiske og som noget, hun glæder sig til at gøre igen.

’Jeg skal da have et par børn,’ slår hun fast.

Iben var prins Joachims ungdomskæreste. I dag er hun lykkelig, men alvorligt syg. Læs mere på Femina.dk.

Redaktionen, FEMINA, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.