Dansk sanger: Se min sexede kæreste

Kendisparret Cecilie Haugaard og Christopher har pakket kufferterne og er rejst mod Grønland.
Christopher og Cecilie Haugaard har været på ferie sammen flere gange, og i sommer kunne man følge parret på de sociale medier, da de besøgte den italienske region Toscana.
Christopher og Cecilie Haugaard har været på ferie sammen flere gange, og i sommer kunne man følge parret på de sociale medier, da de besøgte den italienske region Toscana. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix

Når træerne taber bladene, og temperaturerne for alvor begynder at falde, drømmer mange danskere sig væk til en ferie under varme himmelstrøg i udlandet.

Den danske sanger Christopher har også valgt at pakke kufferten og søge nye oplevelser. "I Won't Let You Down"-kunstneren har dog besluttet sig for at besøge en rejsedestination, hvor temperaturer er væsentligt lavere end de danske.

Christopher tager nemlig til Grønland sammen med sin modelkæreste Cecilie Haugaard.

Det kan man se på parrets Instagram-profiler, hvor stjernerne afslører deres begejstring for at skulle rejse til Grønland sammen.

- Klar til Grønland! Jeg har fået en sexet tourmanager, skriver Christopher til et billede på sin Instagram, hvor han kysser en storsmilende Cecilie Haugaard på kinden.

Cecilie Haugaard beskriver også på det sociale medie, at hun glæder sig til at komme "ud i det vilde".

Stjernerne besøger Grønland i forbindelse med Christophers optræden på dette års Akisuanerit Festival, som løber af stablen fra 7. til 9. oktober i Nuuk.

Christopher er langtfra den eneste sanger, der gæster den grønlandske festival. Det danske band Outlandish lægger nemlig også vejen forbi musikscenen i hovedstaden.

Se Christophers Instagram-opslag her.

Se Cecilies Instagram-opslag her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.