Dansk rapper sniffede kokain inden talkshow

Rapperen Jokeren var ikke bleg for at indrømme, at han netop havde taget en streg kokain, da han var gæst i DR's talkshow.
Jokeren lagde ikke fingre imellem, da han var gæst i Aftenshowet torsdag aften, og fortalte hvilke stoffer, han var under påvirkning af.
Jokeren lagde ikke fingre imellem, da han var gæst i Aftenshowet torsdag aften, og fortalte hvilke stoffer, han var under påvirkning af. Foto: MARIE KRAGH KATRINE/POLFOTO

Der var nok et par af Aftenshowets seere, der fik aftenkaffen galt i halsen, da de torsdag aften blændede op for DR's daglige aktualitetsprogram. Blandt aftnens gæster var rapperen Jesper "Jokeren" Dahl og Kurt Thyboe, og særligt førstnævnte er aldeles ærlig, da værten Mark Stokholm spørger, om han er på stoffer, mens de taler sammen.

- Ja. Både lovlige og ulovlige, svarer den 42-årige rapper uden omsvøb.

- Jeg har ligget med influenza, så jeg har taget nogle panodil, nikotin, koffein, lidt alkohol, og så har jeg også taget en streg kokain, opsummerer Jesper Dahl.

Jokeren er far til datteren Chili Tallulah, som han har med ekskæresten Kamilla Bryndum. I dag bor han med sin nye kæreste, som han har været sammen med de sidste måneder, og hendes papdatter.

Det er langt fra første gang Jokeren indrømmer sit forbrug af stoffer, og det fremgår også af interviewet, at han ikke anser det for at være et problem. Yderligere understreger han, at det på det nærmeste er en præmis, hvis man ønsker at være udøvende kunstner.

- I 2006 tog jeg et helt år, hvor jeg hverken tog lovlige eller ulovlige stoffer. Men nu er det da noget, jeg gør ofte. Også fordi det er sjovt, siger Jokeren med et stort smil i Aftenshowet.

Kurt Thyboe og Jesper Dahl var inde for at fortælle om deres nye samtalebog. Den tidligere sportskommentator og redaktør på "Ugens Rapport" roser den 42-årige rapper for sin hudløse ærlighed, og mener, det er et sjældent fænomen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.