Dansk popstjerne tager sønnen med på arbejde

Den danske hitmager Joey Moe har taget sin etårige søn, Elion Phelix, med på arbejde. Det skriver han på sønnens Instagram-profil.
Hitmageren Joey Moe har haft sin søn med på arbejde. Han i øjeblikket er i gang med at optage en ny sæson af tv-programmet "Voice Junior".
Hitmageren Joey Moe har haft sin søn med på arbejde. Han i øjeblikket er i gang med at optage en ny sæson af tv-programmet "Voice Junior". Foto: Johansen Linda/free

Popsangeren Joey Moes søn, Elion Phelix, har fået en forsmag på, hvad livet kan byde på, når man er en kendt dansk musiker og dommer i et underholdningsprogram.

Han har nemlig fået lov til at komme med sin far en tur på arbejde. Det fremgår af det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor der er lagt et billede ud på Elion Phelix' Instagram-profil af far og søn sammen.

- Den anden dag, da jeg tog med min far på arbejde, lyder teksten til billedet.

Billedet viser, hvordan Elion Phelix sidder på sin fars arm, mens Joey Moe med et stort smil peger på kameraet.

Den etårige charmetrold fik sit specielle navn, efter at Joey Moe og konen Zenia havde haft besøg af en numerolog kort efter fødslen. Det skrev Zenia sidste sommer på sin blog, zeniajanine.dk

Da Elion Phelix' var blot to måneder gammel, fik han sin egen Instagram-profil, så familien uden for Danmark kunne følge med i den lille families liv.

Der står desuden på Elion Phelix' profil, at han er halv dansker og halv hawaiianer, ligesom alle opdateringer er skrevet på engelsk, så alle familiemedlemmer kan læse, hvad familien foretager sig.

Du kan se billedet fra Elion Phelix' egen Instagram-profil lige her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.