Dansk popsild klar til chokolade-bryllup

Szhirley er ved at gøre klar til sit og kærestens sommerbryllup, som hun har sikret sig bliver både personligt og sukkersødt.
Szhirley blev sidste sommer mor for anden gang til sønnen Bille. Sammen med Mads Møller har hun desuden sønnen Elton på fem år.
Szhirley blev sidste sommer mor for anden gang til sønnen Bille. Sammen med Mads Møller har hun desuden sønnen Elton på fem år. Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO

Der er meget at tænke på, når man skal arrangere sit drømmebryllup. Ikke mindst hvis man som Szhirley også vil designe sin egen personlige bryllups-konfekt.

Således var den danske hitsangerinde Szhirley onsdag på besøg hos "Choko Choko Yeah", der netop har specialiseret sig i at designe personlige chokolader til enhver lejlighed.

Det fremgår af et billede, som Szhirley har delt på det sociale medie Instagram.

- Så er bryllupsforberedelserne i gang. Jeg taler designerchokolader med de dejlige choko-ladies. De bliver så fine med vores billeder og fyldt med kærlighed, skriver hun til billedet af sig selv og to af virksomhedens designere.

På billedet kan man desuden se hjørnet af en æske med chokolader, der har indlagte billeder af Szhirley og familien.

Det er to år siden, Szhirleys kæreste produceren Mads Møller faldt på knæ og friede til sin udkårne poptøs. Og denne sommer ser der så endelig ud til at blive gjort alvor af bryllupsplanerne.

Det fortæller Szhirley selv på sin blog, hvor hun i marts annoncerede, at hun var på vej til bryllupsmesse på det fashionable hotel D'Angleterre.

- Siden Mads friede en smuk sommerdag for snart 2 år siden, har vi været igennem mange forskellige scenarier i forhold til brylluppet. Vi er meget enige om, at vores store dag skal være uhøjtidelig og utraditionel.

- Vi vil gerne giftes om sommeren, så vi regner selvfølgelig med vidunderligt varmt vejr med høj sol fra en skyfri himmel, skriver hun i et indlæg, hvor hun samtidig afslører, at hun har ladet sig inspirere af sin gode veninde og kollega Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

Se Szhirleys billede fra sin tur hos chokolade-designerne her: https://instagram.com/p/3vrC4KCg-u/?taken-by=szhirleys

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.