Dansk popsild afslører ny karrierevej

Danmarks musical-darling Maria Lucia løfter sløret for, at hun udgiver en ny bog, som hun også kalder for sit drømmeprojekt.
På de sociale medier viser Maria Lucia ofte frem, hvordan hun holder af at træne og motionere.
På de sociale medier viser Maria Lucia ofte frem, hvordan hun holder af at træne og motionere. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Maria Lucia Rosenberg fik sit store gennembrud, da hun i 2003 hev sejren hjem i tv-programmet "Popstars". Siden da har sangerinden optrådt i adskillige musicals, heriblandt "Skønheden og udyret".

Nu afslører den 32-årige sangerinde, at hun dog ikke kun har fået de seneste måneder til at gå med sceneoptrædener og vokaløvelser. Maria Lucia skriver nemlig til et billede på sin Instagram-profil, at hun har haft travlt med at forfatte en ny bog, som hun også kalder for et drømmeprojekt.

- Godmorgen. Så sker det! Vi kan endelig løfte sløret for, hvad vi i de sidste mange måneder har gået og knoklet med! Frida Hallqvist og jeg udgiver en bog, og de næste par dage er vi på location med det skønneste team af mennesker, som vi selv har sammensat, skriver Maria Lucia i billedteksten.

Stjernens nye bog er forfattet sammen med den personlige træner Frida Hallqvist, som Maria Lucia ofte portrætteres sammen med på de sociale medier i forbindelse med motion og træning.

"Taking Back My Heart"-kunstneren tiltrak tidligere i år stor opmærksomhed, efter at hun viste sin veltrænede krop frem på sin Instagram-profil. Her roste flere fans Maria Lucia for hendes mavemuskler, der understregede hendes tydelige vægttab.

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.