Dansk komiker jubler: Jeg er blevet far

På Instagram fremviser den danske komiker Elias Ehlers et billede af en nyfødt baby.
Sidste torsdag havde Elias Ehlers med egne ord en ret intens dag.
Sidste torsdag havde Elias Ehlers med egne ord en ret intens dag. Foto: Meyer Kenneth/Polfoto

Til stor overraskelse for nogle af sine over 7000 Instagram-følgere afslører Elias Ehlers nu, at han for nylig er blevet far.

På et billede, hvor der ligger en lille nyfødt baby med skiltet "I dag er jeg 1 uge gammel" på maven, skriver den 31-årige danske komiker følgende:

- Jeg tror, min torsdag sidste uge var lidt mere intens end din. Til gengæld kom der noget helt fabelagtigt ud af det, skriver han.

Komikeren har givet billedet hashtagget "Uffes nye konkurrent" med henvisning til sin kat, mens lykønskningerne er strømmet ind på Ehlers Instagram-profil til billedet af babyen.

Ellers er komikeren ind til videre meget fåmælt med detaljerne om den lille ny.

I 2012 fortalte Ehlers dog lidt om kærligheden i et interview med Ekstra Bladet i forbindelse med sit onemanshow.

- Jeg har aldrig været alfahansagtig og larmende. Mere interesseret i om jeg kan finde ud af, hvordan jeg passer til et andet menneske. Hvordan hun kan være glad for, at jeg er der. Jeg er meget kærlig. Jeg kan bedst lide at vise omsorg over for andre, sagde han blandt andet til avisen dengang.

Elias Ehlers har tidligere været manuskriptforfatter på "Live fra Bremen" og medvirket i Thomas Vinterberg-filmen "Submarino" og i komikerkollegaen Anders Matthesens instruktørdebut "Sorte kugler".

I 2006 vandt han DM i stand-up.

Se det søde babybillede her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.