Dansk kendispar i bitter strid: Slås om millioner

Den danske sangerinde Aura Dione skal i retten, fordi hendes ekskæreste skype-milliardæren Janus Friis mener, at hun snyder ham for flere millioner kroner.
Aura Dione har travlt med sin musikkarriere i LA, men hun skal også finde tid til en retssag imod hendes tidligere kæreste skype-milliardæren Janus Friis.
Aura Dione har travlt med sin musikkarriere i LA, men hun skal også finde tid til en retssag imod hendes tidligere kæreste skype-milliardæren Janus Friis. Foto: Scanpix

Tidligere i år brast kærligheden mellem Skype-milliardæren Janus Friis og sangerinden Aura Dione.

Dermed ophørte fire års forhold og en forlovelse, og nu er den gode stemningen imellem dem tilsyneladende også væk. Det skriver Ekstra Bladet.

Vil have dyr forlovelsesring tilbage

Janus Friis har blandt andet lagt sag an mod Aura Dione, fordi han vil have hendes forlovelsesring tilbage. Det var da heller ikke håndøre, som Skype-milliardæren måtte have op af lommen for at få fat i ringen.

Den kostede ham nemlig en regning på 3.146.065 kroner, viser sagens akter, som Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af.

Det er næppe økonomiske motiver, der har fået Janus Friis til at hive sin tidligere kæreste i retten. Tilbage i 2005 blev han nemlig multimilliardær, da han sammen med sin businesspartner Niklas Zennström solgte sin opfindelse Skype til eBay for et beløb i omegn af 20 milliarder kroner.

Men det er ikke kun ringen, som milliardæren mener, han har krav på. I alt kræver han 6,6 millioner kroner tilbage, som, ifølge ham, er udgifter, han har brugt på sangfuglen.

Kæmper fra LA om dansk lejlighed

Retssagen skal foregå ved en domstol i Los Angeles. Aura Dione bor for tiden i Los Angeles, fordi hun her har travlt med sin musikkarriere, men parret slås også om en lejlighed på Sankt Annæ Plads i København, som de hver især mener, at de ejer.

Ingen af parterne ønsker at udtale sig til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.