Dansk kendis smidt ud fra fest: "Fucking røvhuller"

Da Oliver Bjerrhuus og vennen Thomas Bense blev smidt af fra Wallmans Cirkusbygningen, gik de over gaden til filmpremiere.
Oliver Bjerrehuus efter at være blevet smidt ud fra fest: "Fyr alle de mandebartendere med pailletter og bowlerhatte".
Oliver Bjerrehuus efter at være blevet smidt ud fra fest: "Fyr alle de mandebartendere med pailletter og bowlerhatte". Foto: Nikolai Linares/Scanpix/arkiv

Oliver Bjerrehuus og vennen Thomas Bense blev forleden på det nærmeste smidt ud af Wallmans Cirkusbygningen.

Det skete ifølge Her og Nu i forbindelse med radiostationen Pop FM's seks års fødselsdagfest (se billeder længere nede).

Ifølge Her og Nu fortæller Oliver Bjerrehuus, at de blev smidt ud, fordi de brød husets sikkerhedsregler og stod med to albuer på baren. Oliver Bjerrehuus forklarer til ugebladet, at man kun må stå med en albue på baren.

Ugebladet fortæller desuden, at det ikke er første gang, han er blevet bedt om at gå fra Cirkusbygningen.

- Jesus fucking Christ. De der Walmart-securitytyper, altså. Wallmans, Walmart. Who cares. Jeg kom virkelig op og skændes med de fucking røvhuller. Det er altid same shit. Men jeg har løsningen. Fyr alle de mandebartendere med pailletter og bowlerhatte. Det er sgu for dumt at se på. Det er jo ikke en musical, siger Oliver Bjerrehuus til Her og Nu, da han og Thomas Bense dukkede op til en filmpremiere på den anden side af gaden.

De havde nemlig ikke kun en invitation til Pop FM's fødselsdagsfest, men også til premieren på filmen "Inferno", som har stjerneskuespilleren Tom Hanks i hovedrollen og danske Sidse Babett Knudsen på rollelisten.


Oliver Bjerrehuus har to børn sammen Gunnvør Dalsgaard. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.