Dansk kendis frygter for terror ved "Pride Parade"

Gustav Salinas vil ikke have sin egen vogn ved dette års "Pride Parade", fordi han frygter for et terrorangreb.
Realitystjernen Gustav Salinas vil ikke have sin egen vogn ved den årlige Pride Parade.
Realitystjernen Gustav Salinas vil ikke have sin egen vogn ved den årlige Pride Parade. Foto: Olufson Jonas/Polfoto

Regnbuefarvede flag og farverige, festglade mennesker indtager lørdag Københavns gader, men den årlige "Pride Parade" kommer i år til at mangle den danske realitystjerne Gustav Salinas festlige indslag.

I hvert fald har realitydarlingen besluttet, at han ikke vil have sin egen vogn under paraden, som han ellers tidligere har haft. Det skriver han i et opslag på sin Facebook-profil.

- I år har jeg valgt ikke at have en vogn. Der er sikkert mange, der synes, at grunden til, at jeg ikke har valgt at have en vogn i år, er lidt overdrevet, skriver han.

- Som mange ved, er der mange terrorangreb rundt omkring i verden. Senest var der i USA, hvor en mand gik fuldstændig amok og skød løs på en homonatklub, og jeg føler ikke, at jeg ville have nok sikkerhed, hvis jeg havde min egen vogn, fortsætter han.

Gustav Salinas, der er kendt fra en række programmer som "For lækker til love" og "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra", forsikrer sine følgere om, at han stadig deltager i og bakker op om Priden.

- Men der er bare visse risici, man bliver nødt til at undgå. I må gerne synes, at jeg er meget overdrevet, men jeg er sikker på, at det på et tidspunkt desværre også rammer lille Danmark, skriver han som forklaring.

For to år siden gik det ikke stille for sig, da realitystjernen fik sin egen paradevogn, der var fyldt med lyserøde balloner, flere kendis-kolleger og billeder af ham selv.

Sidste år var Gustav Salinas med på Realityawards-vognen, hvor han var vært for Se og Hør som optakt til det show, der senere på året hyldede de danske realitystjerner.

Copenhagen Pride Parade starter lørdag klokken 13.00 og løber fra Frederiksberg Rådhusplads til Rådhuspladsen i indre by.

Se Gustav Salinas Facebook-opslag her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.