Dansk keeper er testet: Ingen hjerteproblemer

Det var ikke hjerteproblemer, der mandag gav den danske fodboldmålmand hos Malmö FF Robin Olsen ubehag.
Fodboldmålmanden Robin Olsen oplevede hjertebanken og svimmelhed under en ligakamp mandag. Nu er han testet for hjerteproblemer, og han kan nu ånde lettet op.
Fodboldmålmanden Robin Olsen oplevede hjertebanken og svimmelhed under en ligakamp mandag. Nu er han testet for hjerteproblemer, og han kan nu ånde lettet op. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Fodboldmålmanden Robin Olsen kan ånde lettet op. Det var ikke hjerteproblemer, der under en ligakamp mandag aften gav ham ubehag i form af hjertebanken og svimmelhed.

Det viser en række undersøgelser på hospitalet, meddeler den svenske klub på sin hjemmeside.

- Alle undersøgelser ser normale ud, og Robin har det fint. Vi har undersøgt Robins hjerte med EKG, røntgenfotograferet hans lunger og taget en række blodprøver. Alle tests ser normale ud, siger klubbens læge Per Herbertsson.

Det beroliger Robin Olsen, der flere gange i mandagens sejr på 3-1 over Hammarby satte sig på hug på grund af ubehag.

Han spillede kampen til ende, men blev efterfølgende kørt til hospitalet.

- Jeg har det godt, og det var skønt at få gode nyheder. Jeg følte mig svimmel og havde en ubehagelig følelse, fordi det havde med hjertet at gøre, men nu har jeg det godt, siger Olsen.

Per Herbertsson siger til dn.se, at der kan have været tale om et angstanfald, og den dansk-svenske målmand skal nu testes hos klubbens psykolog.

Robin Olsen har på landsholdsplan valgt at stille op for Sverige, selv om han havde mulighed for at optræde for Danmark.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.