Dansk herredouble taber i semifinale i Dubai
Mathias Boe og Carsten Mogensen kæmpede mod overmagten for en finaleplads ved badmintonspillernes sæsonfinale.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte til en sydkoreansk konstellation i semifinalerne ved World Superseries Finals i Dubai.
Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte til en sydkoreansk konstellation i semifinalerne ved World Superseries Finals i Dubai. Foto: www.colourbox.com/free


De to danske badmintonspillere Mathias Boe og Carsten Mogensen røg ud i semifinalen ved World Superseries Finals i Dubai, sæsonafslutningen for de bedste badmintonspillere i verden.

Danskerne tabte i to sæt til Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong fra Sydkorea - 15-21 og 16-21

Mens Mathias Boe og Carsten Mogensen havde vundet det indledende gruppespil i gruppe B, nøjedes sydkoreanerne med andenpladsen, men det havde øjensynligt handlet om at spare kræfter til semifinalen.

Boe og Mogensen spillede i glimt noget af duoens bedste badminton i 2014, men de to danskere lavede også for mange fejl sammenlignet med koreanerne, og dét gjorde forskellen. Samtidig var de to danskere ved flere lejligheder utilfredse med servedommeren.

I første sæt trak koreanerne fra ved stillingen 11-11. I andet sæt var de to danskere bagud gennem det meste af kampen, men kom dog kortvarigt i front med 11-10. Kort efter tabte de koncentrationen og sydkoreanerne tog fire point i træk.

De to herredoubler mødte også hinanden i VM-semifinalen i Ballerup i sommer, og da vandt sydkoreanerne i to sæt. Faktisk har de danske VM-bronzevindere endnu aldrig vundet et sæt med de to sydkoreanere.

I herresingle mødes Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus i semifinalen senere lørdag om, hvem der skal have finalepladsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.