Dansk HBO-stjerne på sommerlejr

Skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen besøgte tirsdag en af Red Barnets sommerlejre, selv om hun for tiden er en travl dame.
Den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen besøgte tirsdag Red Barnets sommerlejr i Fredericia. På billedet ses skuespillerinden til gallapremieren på HBO-serien "Vinyl".
Den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen besøgte tirsdag Red Barnets sommerlejr i Fredericia. På billedet ses skuespillerinden til gallapremieren på HBO-serien "Vinyl". Foto: Hjorth Henning/Polfoto

Selv om den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen kan skrive roller i HBO-serier som "Game of Thrones" og "Vinyl" på CV'et, har hun ikke for travlt til at besøge Fredericia og en af Red Barnets sommerlejre, som i øjeblikket afholdes der.

Det kan man se på "Vinyl"-skuespillerindens Instagram-profil, hvor hun i høj solskin står og spiser is sammen med et af de børn, der bruger sin sommer på lejren.

- Gratis is er bare en af de fordele, der er ved at være ambassadør for Red Barnet, skriver Birgitte Hjort Sørensen til billedet.

Siden foråret i år har hun været ambassadør for velgørenhedsorganisationen. Skuespillerinden har desuden tidligere udtalt til Red Barnet, at hun ønsker at være med til at sætte fokus på børns ret til uddannelse.

- I dag var jeg heldig nok til at møde de mest fantastiske børn og nogle virkelig seje frivillige på sommerlejren i Fredericia. Sikke et imponerende arbejde de gør, når de giver mindre privilegerede børn nogle vidunderlige ferieminder. I har min evige respekt, skriver skuespillerinden, der for alvor slog sit navn fast i Danmark med tv-serien "Borgen", desuden på sin Instagram-profil.

Red Barnet afholder hvert år adskillelige sommerlejre for børn, der blandt andet på grund af deres forældres økonomiske situation ikke rejser væk i sommerferien.

Birgitte Hjort Sørensen er blot én af velgørenhedsorganisationens ambassadører, der også tæller blandt andre kronprins Frederik.

Billedet fra sommerlejren kan ses på Birgitte Hjort Sørensens egen Instagram-konto lige her: https://www.instagram.com/p/BInG1d-B9ds/?taken-by=bhjortsorensen

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.