Dansk hækkeløber er videre ved VM i indendørs atletik

Andreas Martinsen sluttede som nummer tre i sit indledende heat i 60 meter hæk.
Danmarks Andreas Martinsen sluttede på tredjepladsen i sit heat. Til højre er det Omar McLeod fra Jamaica, der kom først over målstregen.
Danmarks Andreas Martinsen sluttede på tredjepladsen i sit heat. Til højre er det Omar McLeod fra Jamaica, der kom først over målstregen. Foto: Elaine Thompson/AP

Den eneste danske deltager ved verdensmesterskaberne i indendørs atletik, Andreas Martinsen, holder liv i i håbet om en god placering.

Den 25-årige hækkeløber sluttede lørdag som nummer tre i sit heat i 60 meter hæk, og dermed er han blandt de i alt 16 løbere fra de fire indledende heat, der går videre.

Andreas Martinsen blev noteret for tiden 7,74 sekunder. Det er en anelse dårligere end hans danske rekord på 7,69 sekunder, som han satte i slutningen af februar. Med det resultat pressede han sig under VM-kravet på 7,72 sekunder.

Franskmanden Pascal Martinot-Lagarde var helt suveræn i de indledende heat med en tid på 7,48 sekunder. Næstbedste tid - 7,58 sekunder - blev hans landsmand Dimitri Bacou noteret for.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.