Dansk håndbold-ikon sætter villaen til salg - igen

Nu forsøger den storvindende tidligere håndboldspiller- og træner, Anja Andersen, endnu engang at finde en køber til sin villa i Odense.
Anja Andersen, som i 1997 blev kåret som verdens bedste kvindelige håndboldspiller, forsøger for fjerde gang, at sælge sin villa i Hunderup-kvarteret i Odense.
Anja Andersen, som i 1997 blev kåret som verdens bedste kvindelige håndboldspiller, forsøger for fjerde gang, at sælge sin villa i Hunderup-kvarteret i Odense. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Det er ikke altid, tingene lykkes i første forsøg. Det må selv en storvindende stjerne som håndbold-ikonet Anja Andersen erkende.

Den tidligere håndspiller og -træner har netop sat sin villa i Odense til salg. Og det er ikke første gang, hun skal have boligen klar til fremvisninger for potentielle købere, skriver Boliga Kendte.

Hun har flere gange forsøgt at sælge boligen, som ligger i det attraktive Hunderup-kvarter i Odense M. Indtil videre uden held, men nu er den tilbage på markedet til 5.650.000 kroner.

Masser af plads

Det er ellers ikke, fordi en potentiel køber vil komme til at mangle hverken plads eller moderne faciliteter.

Hjertet i den 203 kvadratmeter villa er nemlig et stort køkkenalrum (se billeder her), skriver Home Odense i salgsteksten.

Derudover er der lounge-stue, otte værelser, flere badeværelser, bryggers og et motionsrum, der er indrettet i et udhus, og som derfor ikke tæller med i de 203 kvadratmeter.

Det gør den 67 kvadratmeter store dobbeltgarage heller ikke, og der vil man så kunne parkere sin bil, når man når frem til huset efter først af have passeret to elektriske porte og er kørt op gennem indkørslen.

Er fjerde gang lykkens gang?

Anja Andersen købte villaen i 2006, skriver Boliga Kendte. Boliglykken varede knap fem år, og i sommeren 2011 forsøgte hun første gang at sælge villaen. Den gang for 6.200.000 kroner.

Siden da har den været til salg to gange yderligere. Senest fra april sidste år til februar, hvor den var udbudt til samme pris som i dag.

Se Anja Andersens villa her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.