Presset Ghita Nørby trækker sig fra forestilling

Ghita Nørby melder ud, at hun trækker sig fra opsætningen "Skærmydsler" på Folketeatret, fordi hun er overbelastet.
Ghita Nørby melder sig ud af teaterprojekt. 
Ghita Nørby melder sig ud af teaterprojekt.  FOTO: Scanpix

Hun er en af Danmarks kæreste skuespillerinder og stadig særdeles aktiv i en alder af 80 år, men nu er det altså blevet for meget af det gode. 

Folketeatret fortæller i en pressemeddelelse, at Ghita Nørby er nødt til at trække sig fra den kommende forestilling "Skærmydsler", fordi hun er overbelastet.

Har haft for meget om ørerne

Skuespilleren har simpelthen gabt over for meget med en bogudgivelse, film og taterarbejde. Derfor melder hun fra, ifølge Metroxpress:

Mit arbejde med filmlancering og bogudgivelse oven i prøveforløbet på 'Skærmydsler' har vist sig at være for stor en mundfuld, og jeg må sande, at jeg har gabt over for meget.

Teatret har nu udsat prøverne på ubestemt tid. De kæmper for at finde en ny, der kan overtage rollen.

Det er naturligvis en ærgerlig udvikling for teatret, men teaterchefen Kasper Wilton har kun ros til over for Ghita Nørby:

- Det har været en stor fornøjelse at arbejde med Ghita Nørby på 'Skærmydsler'. Vi er kede af, at Ghita har set sig nødsaget til at trække sig fra forestillingen, men vi har fuld forståelse og respekt for hendes beslutning og ønsker kun at give Ghita ro til at komme til hægterne igen. Vi beklager meget de gener, dette vil give for vores publikum.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.