Dansk damedouble sendt ud af All England
Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kunne over tre sæt ikke matche deres kinesiske modstandere.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Kamilla Rytter Juhl, der her ses i mixeddouble med Mads Peter Kolding, tabte sammen med Christinna Pedersen i kvartfinalen ved All England. Kolding derimod er sammen med makkeren Mads Conrad-Petersen i semifinalen i herredouble. Arkivfoto.
Kamilla Rytter Juhl, der her ses i mixeddouble med Mads Peter Kolding, tabte sammen med Christinna Pedersen i kvartfinalen ved All England. Kolding derimod er sammen med makkeren Mads Conrad-Petersen i semifinalen i herredouble. Arkivfoto. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO


Kvartfinalen fredag aften blev endestationen for den danske damedouble med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl ved badmintonturneringen All England.

Efter at have vundet første sæt med 26-24 over Tang Yuanting og Bao Yixin fra Kina blev danskerne sat på plads i de følgende sæt, som de tabte klart 12-21 og 10-21.

I andet sæt var danskerne med til stillingen 1-1, hvorefter kineserne ikke så sig tilbage. Tredje sæt forløb på nogenlunde samme måde.

Det fjerdeseedede danske par må derfor pakke ketsjerne i tasken, men for Christinna Pedersens vedkommende skal de pakkes ud igen lørdag, når hun sammen med Joakim Fischer spiller semifinale i mixeddouble.

Overordnet set blev fredag en god dag for danskerne ved All England. Både herredoublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding samt Carsten Mogensen og Mathias Boe er klar til semifinalerne lørdag.

Vinder begge par deres kamp, skal de møde hinanden i finalen.

Jan Ø. Jørgensen vandt fredag aften over Viktor Axelsen og er i semifinalen i herresingle.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.