Dansk comebackpar taber tæt kamp i Indonesien

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte en tæt kamp i to sæt og nåede ikke kvartfinalen i Indonesia Open.
Carsten Mogensen, til venstre, og Mathias Boe ved Copenhagen Masters 2015. De to danskere tabte torsdag en uhyre tæt kamp, hvor de overlevede to matchbolde og selv flere gange havde sætbold i andet sæt.
Carsten Mogensen, til venstre, og Mathias Boe ved Copenhagen Masters 2015. De to danskere tabte torsdag en uhyre tæt kamp, hvor de overlevede to matchbolde og selv flere gange havde sætbold i andet sæt. Foto: J¯rgensen Jakob/Polfoto

Badmintonspillerne Mathias Boe og Carsten Mogensen nåede ikke kvartfinalen ved Indonesia Open.

I Carsten Mogensens comeback tabte danskerne torsdag i to tætte sæt til japanerne Takeshi Kamura og Keigo Sonoda. Sætcifrene lød 21-18 og 27-25 til japanerne.

Kamura og Sonoda skulle bruge tre matchbolde i andet sæt for at sikre sejren.

Mathias Boe trak et stort læs, men ikke desto mindre synes Carsten Mogensen i gang med et imponerende comeback, siden han i februar blev opereret i hjernen efter at have fået konstateret en såkaldt aneurisme.

Siden har Carsten Mogensen kæmpet hårdt for at komme tilbage, og i sidste uge meldte han sig 100 procent klar til igen at spille badminton på højeste niveau. I Indonesien viste han, at han er godt på vej.

Det danske herredoublepar er dumpet ned som nummer otte på verdensranglisten.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.