Dansk BMX-succes ved European Cup

Den danske BMX-kører Simone Christensen er i topform før European Games i Baku efter succes på hjemmebane.
Den danske BMX-kører har store forventninger til sin deltagelse i European Games senere i juni, efter at hun sikrede sig sølvmedalje ved European Cup i Bjerringbro. Arkiv.
Den danske BMX-kører har store forventninger til sin deltagelse i European Games senere i juni, efter at hun sikrede sig sølvmedalje ved European Cup i Bjerringbro. Arkiv. Foto: Laurent Gillieron/AP

Den danske BMX-kører Simone Christensen leverede en imponerende indsats på hjemmebane i Bjerringbro, da hun vandt sølv i sjette afdeling af European Cup.

Foran familie og venner overgik Simone Christensen dermed fredagens bronzemedalje i femte afdeling, og den 21-årige BMX-kører kigger nu frem mod European Games, der finder sted i Baku i Aserbajdsjan senere i juni.

- Jeg glæder mig rigtig meget til European Games. Det bliver et kæmpestort arrangement. Jeg fik vist, at jeg er den bedste europæer, og selvtilliden er, hvor den skal være. Og så er jeg endnu skarpere i supercross, så det kan blive rigtig godt, siger Simone Christensen.

I femte afdeling måtte danskeren dog se sig besejret af Stefani Mendoza fra Venezuela. Simone Christensen har tidligere vundet bronze ved EM og taget en fjerdeplads ved VM, og på den lange bane er Simone Christensen også et olympisk håb i Rio de Janeiro næste år.

Hos mændene blev Niklas Laustsen nummer fire i fredagens femte afdeling og kom i semifinalen i 6. afdeling.


/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.