Dansende sosu: Vild med dans-Sarah giver Jørn en svingom

De borgere, Sarah Mahfoud kommer ud hos som hjemmehjælper, sætter stor pris på hendes arbejde. Og en af dem griber også muligheden for at få sig en lille dans.
Henter afspiller ...
Sarah Mahfoud danser sig hver fredag ind i danskernes stuer i programmet Vild med dans. Og bokseren, der er uddannet sosu-assistent, har især en helt speciel fanskare, der sørger for at stemme på hende.
 
De ældre, hun passer i form af sit job som hjemmehjælper, følger nemlig troligt med.
 
Blandt dem er Jørn og Hanne Phigaldt, som hun er kommet hos gennem 11 måneder. 27-årige Sarah Mahfoud hjælper især Hanne, der sidder i kørestol.
 
Og de er meget glade for hende, fortæller de, da Avisen.dk lægger vejen forbi.
 
- Jeg optager Vild med dans hver fredag og ser det bagefter. Så kan jeg spole i det, så jeg bliver fri for at se for længe på det blinkende lys i showet. Det kan mit hoved ikke klare, siger Jørn, der også er hurtig til at byde Sarah Mahfoud op til dans, da Avisen.dk besøger dem. Det kan du se i videoen øverst i artiklen.
 
Sarah med Jørn Phigaldt, som hun tager en lille svingom med. Foto: Marie Hein Plum
 
- Sarah er allerbedst til de latinamerikanske danse. Når hun skal danse de langsomme, bider jeg negle af nervøsitet, siger Jørn og tilføjer:

- Det passer også godt til hende med de små kjoler.

Fredag aften klarede den professionelle bokser og hjemmehjælper sig endnu en gang igennem programmet med rosende ord fra dommerne.
 
Hanne og Jørn er da også sikre på, at Sarah Mahfoud når langt, men det taler de ikke med hende om.

- Vi må jo ikke gøre hende for selvsikker, så vi siger ikke til hende, at hun går videre, selvom vi er sikre på, hun gør det, siger Jørn.

- Vi synes jo, hun danser rigtig godt og sidder hver fredag og stemmer på hende. Vi laver også en masse reklame for hende, så vores venner også gør det, tilføjer han.
 
 
Se den herlige video med Jørn og Sarah Mahfoud øverst i artiklen.  

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.