Dansecharmør til dommerne: Stop jeres kropsfiksering

Dommerne i Vild med dans kommenterer ofte Mathias Käkis udseende, men det, synes han selv, er ærgerligt.
Den 22-årige skuespiller Mathias Käki har fået positive kommentarer med sig for sine dansetrin, men også for sit udseende.
Den 22-årige skuespiller Mathias Käki har fået positive kommentarer med sig for sine dansetrin, men også for sit udseende. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

Når den unge skuespiller Mathias Käki hver fredag går på dansegulvet og svinger hofterne i TV2-programmet Vild med dans, gør han mange piger bløde i knæene.

Dommerne har da også lagt mærke til hans udseende, hvilket de har kommenteret næsten hver fredag. Senest gav Britt Bendixen den 22-årige frederikshavner titlen som "charmebøf".

Men stod det til nydanseren selv, måtte dommerne gerne fokusere på noget andet end bare udseendet.

- Jeg er da glad for komplimenterne, men dommerne snakker rigtig meget om vores udseende generelt, også når vi bare gerne vil danse godt, siger Mathias Käki og fortsætter:

- Det ville være noget andet, hvis de sagde, at jeg havde nogle flotte fødder. Det vil jeg næsten hellere høre på, for det andet bliver ret kedeligt i længden.

Han håber derfor, at dommerne for eftertiden vil kommentere på andet end blot hans udseende, for han synes selv, at det er ærgerligt, at det er det, de fokuserer mest på.

Alligevel er nydanseren ikke mere påvirket af kommentarerne, end at han ikke kan komme med en ironisk bemærkning og begrundelse for, hvorfor dommerne mon fokuserer så meget på det ydre.

- Det kan være, at det betyder, at jeg er så tilpas dårlig til at danse, at de vælger at fokusere på mit udseende i stedet for. Så har de i det mindste en smule positivt at tale om, lyder det ti slut fra den unge skuespiller med et smil og et grin.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.