Danse-Stephania: Derfor har jeg taget på under 'Vild med dans'

Man hører altid om, hvor meget deltagerne taber sig i Vild med dans, men én bestemt danser har i årets udgave gjort det modsatte og lagt sig ud.
Stephania Potalivo har modsat mange andre ikke tabt sig under Vild med dans.
Stephania Potalivo har modsat mange andre ikke tabt sig under Vild med dans. FOTO: Scanpix

Smukke Stephania Potalivo har vist sig at være en vaskeægte danse-prinsesse i årets 'Vild med dans,' og hun fik i sidste uge topkarakter af dommerne sammen med sin dansepartner Morten Kjeldgaard.

Men en god dans kræver meget træning, og meget træning kræver energi, som den halv-italienske skuespiller gerne får af at spise god mad, fortæller hun til HER&NU:

- Jeg har haft så forrygende travlt, og så har jeg spist og spist for at få ekstra energi. Og nu er der altså røget to kilo på, siger en ærlig 29-årig Stephania, som dermed skiller sig ud blandt de såkaldte nydansere, der jo ofte taber sig bemærkelsesværdigt meget under dansedysten.

Ægte madglæde

Skuespilleren er vokset op i Charlottenlund med en dansk mor og en italiensk far, og hos dem er det altså madglæden, som er i fokus.

Jeg elsker min mors hjemmelavede mad. Vi starter hele familien med at spise sent på aftenen og sidder længe. Nogle gange spiser jeg også, selv om jeg ikke er sulten. Mad gør mig bare glad, og de tre vigtigste ting for mig er kærlighed, humor og mad – i nævnte rækkefølge, fortæller Stephania.

Hun erklærer samtidig, at hun ikke gider almindelig motion som yoga og fitness. Det giver hende intet, og i travle perioder som nu har der heller ikke været tid til meget andet end at arbejde og fokusere på Vild med dans.

Kan koncentrere sig om finalerne

Den unge skuespiller har da også haft utrolig meget at se til den seneste tid.

Hun har været til optagelser på filmen ”Klassefesten 3” og indspillet ti nye afsnit af den komiske ungdomsserie ”Sjit Happens” på TV2 Zulu, som hun spiller med i, samtidig med at hun har trænet til Vild med dans.

Heldigvis er det store arbejdspres ved at være afsluttet, og Stephania kan bruge tiden på at danse fuldt ud.

Du kan se med i aften, fredag, klokken 20 på TV2, om Stephania klarer sig til finalen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.