Danse-Line: Derfor har jeg så store overarme

Børnene kan tage en stor del af æren for Vild med dans-deltager Line Kruses muskuløse overarme.
Line Kruse var allerede i god form, før hun startede med at træerne til Vild med dans. De muskuløse overarme har hun blandt andet fået ved at slæbe rundt på sine børn.
Line Kruse var allerede i god form, før hun startede med at træerne til Vild med dans. De muskuløse overarme har hun blandt andet fået ved at slæbe rundt på sine børn. Foto: Mogens Flindt/Polfoto

Mens nogen må pumpe jern og tage hundredvis af armbøjninger i fitnesscentret for at opnå de eftertragtede markeringer af muskler på overarmene, er de for Vild med dans-deltager Line Kruse nærmest kommet af sig selv.

Skuespilleren får nemlig sin daglige træning til hverdag, når hun bærer rundt på sine børn og tunge indkøbsposer.

- Jeg løfter mine børn, selv om de burde gå selv. Jeg løfter både børn, indkøbsposer, legetøj, vasketøj. Det er meget lavpraktisk, siger Line Kruse.

Også showets dommere har bemærket Line Kruses toptrænede fordele.

- Din kropsfiksering kommer dig virkelig til gode i det her program, sagde dommer Jens Werner til skuespilleren, efter hendes quickstep, fredag.

- Jeg forestiller mig, at Michael (Kruses professionelle dansepartner Michael Olesen, red.) kan give dig en hvilken som helst koreografi, og du vil kunne udføre den, fordi du er så veltrænet, roste han.

Line Kruse og Michael Olesen gik da også videre i konkurrencen efter Vild med dans' tredje show, som imidlertid blev det sidste for mode- og forretningsmanden Erik Brandt.

Vild med dans sendes igen på TV2 fredag kl. 20.00.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.