Danmarks billigste hus solgt: Se den lave pris

En køber slog til og er nu den lykkelige indehaver af Danmarks billigste hus.
En aarhusiansk mand skal i gang med det helt store renovationsprojekt. Han har købt det faldefærdige hus, som var kåret til at være landets billigste. 
En aarhusiansk mand skal i gang med det helt store renovationsprojekt. Han har købt det faldefærdige hus, som var kåret til at være landets billigste.  Foto: SCANPIX arkiv

Man må håbe, at han har sans for gør det selv-arbejde, den midaldrende herre, som nu kan kalde sig for indehaver af Danmarks billigste hus.

Avisen.dk har tidligere skrevet om rønnen i Hokkerup sud for Aabenraa. Et vaskeægte håndværkertilbud med hul i taget og defekt varmeinstallation. Der oprindeligt var sat til salg for 100.000 kroner.

Ingen bød dog på huset, og efter ni måneder på boligmarkedet blev prisen sænket til 75.000 kroner. Stadig bed ingen på bolig-krogen, men i august lykkedes det omsider mægleren af få solgt det forfaldne hus, skriver JydskeVestkysten.

Pris for hele herligheden: 50.000 kroner.

Huset blev købt af mand i 60'erne fra Aarhus. Ifølge Estate Mæglerne har han ikke planer om at rive det ned, men vil derimod istandsætte boligen.

Med salget af villaen er det ifølge Boliga nu et hus i Nakskov, der topper listen over landets billigste ejendomme. Pris:  85.000 kroner. For det får du 109 kvadratmeter bolig og en grund på 854 kvadratmeter. Se boligen her.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.