Danmark Rundt-vinder avancerer på regnfuld Eneco-etape

Christopher Juul-Jensen ligger på en ottendeplads i Eneco Tour efter flere angreb på lørdagens etape.
Christopher Juul Jensen fik ikke lov at juble for anden weekend i træk, men Danmark Rundt-etteren gjorde et hæderligt forsøg på at vinde en etape lørdag i det hollandsk-belgiske cykelløb Eneco Tour.
Christopher Juul Jensen fik ikke lov at juble for anden weekend i træk, men Danmark Rundt-etteren gjorde et hæderligt forsøg på at vinde en etape lørdag i det hollandsk-belgiske cykelløb Eneco Tour. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Selv om regnen gjorde sit til at tage modet fra rytterne på lørdagens sjette etape i cykelløbet Eneco Tour, var det ikke alle, der lod sig kue.

Som nu Christopher Juul-Jensen fra Team Tinkoff-Saxo, der tilsyneladende har taget selvtillid og den gode form med sig fra sejren i Post Danmark Rundt i sidste uge.

Han forsøgte sammen med holdkammeraten Michael Rogers flere gange at angribe favoritgruppen til sidst, men måtte nøjes med en 11.-plads på løbets kongeetape i Ardennerne, som blev vundet af belgieren Tim Wellens efter et flot soloridt.

- Chris prøvede flere gange at slippe fri på den sidste rundstrækning, men de ville ikke lade ham slippe væk.

- Samtidig må man sige, at den tid, som gruppen satte til i forhold til Wellens på de sidste 10 kilometer, viser, at den ikke var særligt godt organiseret, siger holdets sportsdirektør Patxi Villa i en pressemeddelelse.

Resultatet af lørdagens anstrengelser betød, at Christopher Juul-Jensen nu sammenlagt ligger nummer otte i løbet.

Der resterer kun en enkelt etape, der byder på en del brosten og en afslutning på den klassiske Muur van Geraardsbergen søndag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.