Danmark falder en enkelt plads på Fifa-rangliste

Danmark er rykket en enkelt plads ned til nummer 25 på den nyeste Fifa-rangliste, mens Albanien stormer frem.
Daniel Agger og Danmark er faldet en enkelt plads tilbage på den nyeste verdensrangliste fra Fifa.
Daniel Agger og Danmark er faldet en enkelt plads tilbage på den nyeste verdensrangliste fra Fifa. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

Det danske landshold har leveret godkendte resultater på det seneste i EM-kvalifikationen, men Danmark er alligevel rykket en plads ned på Det Internationale Fodboldforbunds (Fifa) verdensrangliste.

Her indtager Danmark nu 25.-pladsen lige efter Island, som er det højest placerede af de nordiske lande. Sverige er nummer 37 og Norge helt nede som nummer 68.

Højdespringeren på ranglisten denne gang er Albanien fra Danmarks EM-kvalifikationsgruppe, som er sprunget 14 pladser frem til en placering som nummer 22 - altså foran Danmark.

Albanien gæster København til september i EM-kvalifikationen, og her kan Danmark indhente ranglistepoint på albanerne med en sejr.

Det er fortsat Argentina, som topper verdensranglisten, mens Belgien har overhalet de tyske verdensmestre i kampen om 2.-pladsen.

Det største fald i toppen af listen står Holland for. Totalfodboldens hjemland er rutsjet fra 5.-pladsen til 12.-pladsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.