Daniel vraget i Landmand søger kærlighed: ”Jeg er skuffet”

Daniel Straarup blev valgt fra i tv-programmet Landmand søger kærlighed.
- Selvfølgelig var det skuffende, at jeg ikke selv havde mulighed for at vælge, siger Daniel Straarup.
- Selvfølgelig var det skuffende, at jeg ikke selv havde mulighed for at vælge, siger Daniel Straarup. Foto: Scanpix/arkiv

Det så umiddelbart ud til, at bruddet mellem 22-årige Laila og den 27-årige landmand Daniel Straarup skete med stor gensidig forståelse, da ottende afsnit af Landmand søger kærlighed rullede over skærmen onsdag aften.

Laila forklarede Daniel Straarup, at hun ikke kunne se landmanden som en potentiel kæreste, men mere som en ven.

Men i virkeligheden ramte det Daniel Straarup, da Laila tog fusen på ham og seerne ved selv at gå fra programmet. Han er klar over, at den berømte gnist manglede, men han havde håbet på lidt mere tålmodighed, fortæller han til bt.dk.

- Nogle gange skal man også kæmpe lidt mere for tingene i stedet for bare at lytte til de følelser, der kommer. Men hun var bare helt afvisende over for det, og det var skuffende, siger han til bt.dk.

Han forklarer også, at han ikke synes godt om, at Laila ændrede på spillets regler ved selv at gå. Kun to piger var tilbage i programmet, så Laila traf i realiteten beslutningen for den romancesøgende landmand fra Otterup på Fyn.

Daniel Straarup understreger dog over for bt.dk, at han i sidste ende alligevel ville have valgt den anden date, Simone.

- Selvfølgelig var det skuffende, at jeg ikke selv havde mulighed for at vælge, og at spillets regler blev ændret, men jeg havde valgt Simone alligevel. Jeg havde god kemi med Simone, og hun virkede også som om, at hun kunne acceptere mig. Det føltes mere naturligt, så det havde ikke ændret noget på udfaldet, at Laila trak sig fra programmet, siger han.

Også landmanden Ole Andersens har i løbet af sæsonen oplevet at se to piger pakke kufferten af egen fri vilje. 48-årige Susanne Antoni Nielsen og 54-årige Alice Petersen blev begge trætte af det tætte forhold, Ole Andersen havde til Gitte.

Endelig tog også Frede Refsgaards date Isabella hjem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.