Dagens helt: Buschauffør kørte passager på hospitalet

Buschauffør Karlo Tvede lod køreplan være køreplan og kørte en dårlig passager til hospitalet.
Alene i år har buschauffør Karlo Tved kørt tre passagerer en tur på hospitalet.
Alene i år har buschauffør Karlo Tved kørt tre passagerer en tur på hospitalet. Foto: Lars Rasborg/Scanpix

En buschauffør blev i sidste uge dagens helt, da han droppede sin rute og kørte en passager på hospitalet. Det skriver Randers Amtsavis.

Det var den 24-årige Sandra Dollerup, der i sidste uge fik det så dårligt, at lægevagten bad hende tage en tur på sygehuset. Hun stod derfor på på bus nummer 1 på Randers Busterminal, men som tilflytter til byen blev hun forvirret over den rute, som bussen kørte. Hun gik derfor op til chaufføren og spurgte ind til, hvilket stoppested der var tættest på sygehusets lægevagt.

- Jeg må have set meget skidt ud, for buschaufføren tog en hurtig beslutning og råbte ned til den anden passager, der også var med, at han ville køre mig på hospitalet. Og så drejede han bussen den modsatte vej, end den skulle, og kørte mig direkte til døren, siger Sandra Dollerup, der siden har fået opklaret, at det var hendes livs første migræneanfald, der gjorde hende så dårlig.

Randers Amtsavis har fundet frem til chaufføren, Karlo Tved.

- Det virkede som om, at den unge kvinde ikke vidste, hvor lægevagten var. Derfor besluttede jeg at køre hende derhen, fortæller han.

Og det er ikke første gang, at han kommer en passager til undsætning. Alene i år har han tre gange kørt bussen en tur forbi hospitalet.

- Jeg har kørt som chauffør på ruten i fire-fem år, og jeg har aldrig oplevet den slags før i år. Så det er ret vildt, at der pludselig tre gange så hurtigt efter hinanden har været passagerer, som har haft brug for min hjælp, siger Karlo Tved til Randers Amtsavis.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.