Da Mads Holger ville smadre dansers knæ: Ti år med Vild med dans

Vild med dans har både knyttet tætte bånd mellem flere af deltagerne, men har også været kilde til intriger og rygter om utroskab.
Mads Holger blev mere end almindeligt jaloux, da hans kone gennem få måneder Paula Larrain deltog i Vild med dans i 2007.
Mads Holger blev mere end almindeligt jaloux, da hans kone gennem få måneder Paula Larrain deltog i Vild med dans i 2007. Foto: Scanpix arkiv

Når finalen i Vild med dans i aften løber over skærmen med alt hvad der dertil hører af jubelbrøl, skuffelse og tårer, er det 12 gang det sker.

Første sæson blev skudt igang i 2005 med deltagelse af blandt andre Mia Lyhne og Jesper Skibby.

Danseprogrammet har været med til at knytte tætte bånd mellem flere af deltagerne - og i nogle tilfælde har dansen udviklet sig til mere end vendskab.

Men de hede rytmer og intense øjeblikke har også været kilde til intriger og rygter om utroskab.

For eksempel blev en vis Mads Holder, der dengang studerede teologi, mere end almindeligt jaloux tilbage i 2007, da hans kone gennem få måneder, tv-værten Paula Larrain, deltog i showet.

Det skriver BT, som har været i  Vild med dans-arkiverne og fundet de mest mindeværdige øjeblikke fra 10 års danse-landeplage.

Mads Holger, der siden er blevet kendt som debattør og kontroversiel politiker, mente, at Paula Lairrains dansepartner, René Christensen, flirtede lige lovligt meget med den smukke værtinde.

Det endte ifølge BT med, at Mads Holger truede René Christensen med at smadre hans knæskaller. Danseren meldte sagen til politiet, og Mads Holger og Paula Lairrain blev siden skilt.

2007 var også året, hvor håndboldspilleren Joachim Boldsen måske kom en anelse for tæt på sin dansepartner Vickie Jo Ringgaard, skriver BT.

Rygterne om utroskab svirede, da Boldsen tilbragte en weekend hos Vickie Jo, mens hans kone og nyfødte datter var taget på ferie. Håndboldspilleren benægtede dog hårnakket, alle rygter.

- Det er grotesk og mest synd for min kone og datter. Men rygterne skal ikke få lov til at ødelægge det venskab, som jeg har opbygget med Vickie, sagde han dengang til Se & Hør.

Se hele BT's gennemgang af mindeværdige øjeblikke her.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.