Cyklister stødte frontalt sammen: Mand fløjet til sygehus

To mænd kom til skade, da de i Haderslev kørte frontalt ind i hinanden på cykler.
En mand er fløjet til Odense Universitetshospital i bevidstløs tilstand, efter at han på cykel kørte frontalt ind i en anden cyklist. Arkivfoto.
En mand er fløjet til Odense Universitetshospital i bevidstløs tilstand, efter at han på cykel kørte frontalt ind i en anden cyklist. Arkivfoto. Foto: Regionerne/Free

I et usædvanligt uheld i Haderslev, hvor to cykler kørte frontalt sammen, blev en mand fredag fløjet til Odense Universitetshospital i en helikopter.

Indledningsvis så det ud til, at manden var alvorligt kvæstet, men efter en skanning på hospitalet står det dog klart, at manden ikke har fået alvorlige skader.

- Uheldet skete i Lavgade, hvor de to cyklister kørte ind i hinanden og væltede, fortæller vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Han kender ikke de nærmere omstændigheder ved uheldet.

Den anden cyklist er en 19-årig asylsøger, som i første omgang så ud til at være uskadt efter uheldet og tog tilbage til asylcentret i Haderslev.

- Men ud på aftenen fik han det skidt, og der er blevet ringet efter en ambulance fra asylcentret, så han kan blive undersøgt på sygehuset, siger Erik Lindholdt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.