Cubs holder liv i håb om første World Series-titel i 108 år

Baseball-klubben Chicago Cubs har leveret et sjældent set comeback i finaleserien mod Cleveland Indians.
Chicago Cubs-fansene troede på sejr i sjette finalekamp mod Cleveland Indians.
Chicago Cubs-fansene troede på sejr i sjette finalekamp mod Cleveland Indians. Foto: Elsa/AFP

Der skal en syvende og afgørende kamp til, før finalen i den bedste nordamerikanske baseballliga, Major League, bliver afgjort.

Tirsdag vandt Chicago Cubs således den sjette kamp i finaleserien med 9-3 over Cleveland Indians og udlignede til 3-3 i den samlede stilling.

Cubs vandt senest mesterskabet i 1908, hvilket betegnes som den længste titeltørke i nogen amerikansk sport.

For Cleveland Indians er det heller ikke hverdagskost at spille World Series, som finaleserien i Major League kaldes. Klubben vandt senest mesterskabet tilbage i 1948.

Den afgørende syvende kamp spilles allerede onsdag i Cleveland. Skal man have billet til den historiske kamp, må man regne med at skulle betale en klækkelig sum.

Prisen for billetter til tirsdagens sjette kamp var på det sorte marked omkring 3500 dollar svarende til 24.000 kroner, skriver AFP.

Vinder Chicago Cubs den afgørende kamp, vil holdet være det kun syvende i Major Leagues historie til at vinde World Series efter at have været bagud 1-3 i kampe og efterfølgende vinde de tre resterende.

Under sin lange sejrstørke har klubbens fans måttet leve med, at lokalrivalen Chicago White Sox, præsident Barack Obamas favorithold, har haft det sportslige overtag i byen. Senest med et mesterskab i 2005.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.